Tromsø Alpinpark

Alpinparken

Previous
Next

Om Alpinparken

Tromsø Alpinpark er et alpinanlegg for alle. Anlegget har i en rekke tiår huset idretten, barnefamilier, turister og den hverdagslige skikjøreren. 

Alpinparken ligger sentralt til bare 10 minutter unna Tromsø sentrum. Du finner anlegget midt i hjerte av bydelen kroken på fastlandet.

Alpinparken har fem forskjellige løyper med ulik vanskelighetsgrad. Vi har nedfarter for små førstegangskjørere med et eget barneskiband og en trasse som får selv den erfarende skikjører til og bryne seg. Vi har i tillegg en akebakke med tilhørende gapahuk slik at også familier med små barn kan være i anlegget.

I alpinparken har vi en skishop med diverse utvalg av ski og snowboard utstyr. Du finner også en skiutleie der du kan leie deg topp moderne ski, sko, snowboard og støvler.

Ønsker du og ta deg noe lett og spise eller noe varmt og drikke kan vi tilby dette i vår nyoppussede «Parken Lodge» eller nyte de samme godene foran peisen i «Parken Lavo»

Vi er stolte over og kunne tilby -som en av få i Norge- En alpinpark som kan gi deg skikjøring i både midnattsol og Nordlys, avhengig av om det er sent eller tidlig på sesongen. 

Hvor holder vi til?

Jadevegen 129, 9022 Krokelvdalen

Åpningstider

Vi har nå STENGT for sesongen, takk for denne gang. Vi gleder oss til å se deg igjen i sesongen 2021-22.

Skikort

Kjøp skikort for sesongen

Leie av ski - og snowboardutstyr

Lei ønsket utstyr i vår skishop

De som teller som barn er skientusiaster som er mellom 7-17 år i bestillingsøyeblikket. Fra den dagen du fyller 17 år, så går du som voksen.

En bedrift kjøper et antall kort som kan gå på rullering innad i bedriften. Jo flere kort bedriften kjøper – jo flere kan være i bakken samtidig. Dette er altså ikke et personlig kort med bilde – slik som de vanlige skikortene. Bedriftspakken kan også inneholde andre fordeler for bedriften – avhengig av hvor mange kort én bedrift kjøper. Kortet oppbevares i parken og signeres inn og ut av hver ansatt etter bruk. Legitimasjon og ansettelsesbevis kreves.

Ja! Om du kjøper sesongkort, så får du 15% på alt i skishoppen vår! Dette gjelder ikke mat & drikke.

Tromsø Alpinpark refunderer ikke kort som ikke kan brukes på grunn av sykdom eller skade, flytting, utilstrekkelig med snø, dårlig vær, heisstopp, strømbrudd eller lignende. Mistet sesongkort erstattes ikke, og et nytt keycard må kjøpes. (80,-)

Nei dessverre. Dette er personlige kort med bilder og kan kun brukes av den det er utsendt til.

Familiepakken gjelder foreldre og hjemmeboende egne barn registrert på samme bostedsadresse.

nb_NONorwegian